militaryshop@hko.nu
http://ms.hko.nu
+46762034861

YRKESRABATT 10%

Gäller hela vårat sortiment!

Vi erbjuder dessutom 20% rabatt till 350 första kunderna!

Använd kupongen ’newcust’ i kassan för 20% nykundrabatt!

Sålänge du kan läsa detta är erbjudandet kvar och aktivt!

PASSA PÅ!

Våra priser är redan nedpresade max!

Vi är aldrig omöjliga, behöver du 30 dagar extra att betala så visst. Saknas det 50kr och du är en återkommande kund så drar vi bort 50kr.

Vi är en seriös leverantör av militärprodukter till civila individer. Och somsagt har vi bara fått upp någon procent av vårat breda sortiment. Men då det är en en-mans-gratis-show att uppdatera hemsidan etc är det teoretiskt omöjligt att nu i startgropen (sidan har ännu inte ens officiellt lanserats) Vi vet att det finns en marknad för kvalitetsprodukter oavsett vad det gäller. Nu råkar vi ha ett sortiment som sträcker sig från Militärlastbilar, Tjejkamouflage-hipsters, 24-manna äkta Militärtält. Kan inte betona nog att ALLT är exakt densamma produkt som används av Svenska 🇸🇪 Amerikanska 🇺🇸 Försvarets Militärer. Allt till civila ting, kläder i alla dess former allting väldigt hög kvalité.

Jag uppdaterar sidan så gott jag kan, är amatör på området. Vi söker efter webbdesigner det ”räcker” att du kan ett språk, PHP, HTML, WordPress, TIcTail, OpenCart, WordCommerce, one.com webshop, egen programmering dvs inget tema med simpelt men snyggt gränssnitt är att föredra..

Därför söker vi frenetiskt någon person som kan göra en webshop med betalningssystem

Vi har tillgång till platformar Med 1-Click-Install som wordpress & WoCommerce, OpenCart, TicTail, Loopia website builder, one.com webshop, website buildEr, joomla, mediawiki samt en Linuxburk i5 5tb ssd 12gb ram 100/100 FIBER BAHNHOF. kan skaffa 1ghz Mbit om det behövs. JAG HAR SERVERN PÅ (HAR RPI4 T. EX) KAN HA EN SOM BACKUP. DU FÅR ROOT-TILLGÅNG/FULL ACCESS TILL LINUXMASKINEN MED OVAN NÄMNT INKLUDERAT. DET ÄR WIN-WIN. KOSTAR OSS INGET TILL NÅGOT WEBBFÖRETAG SAMT ANDRA FÖRDELAR. alt. blir det en dedikerad server med 1+.eget ip inkl maskin hdd os med uptime 99,9%

Oavsett behöver vi hjälp. Hanterar du något unix språk så du kan ordna fungerande webshop med utan massa kryphål

Skicka då ett mail ✉ till i@hko.se

Vi har köpt ny domän (hemlig) som vi skall användas oss av vid officiell lansering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: